Projectes

ELS NOSTRES PROJECTES

Al Centre Guixà realitzem diversos projectes de formació i assessorament que busquen donar resposta tant a necessitats professionals com educatives o individuals. Els vols conèixer?

Guixà a l’Escola és un projecte que neix arrel d’observar i escoltar les necessitats que sorgeixen a nivell de llenguatge i comunicació dins de l’aula.

Després de més de 10 anys treballant amb infants dins i fora dels centres escolars, hem observat que, poc a poc, els inicis lectors i lingüístics semblen costar més, ser menys atractius o presentar un repte més gran.

Guixà a l’Escola és un projecte enfocat a aquelles escoles que busquen identificar les dificultats abans que sorgeixin les alteracions associades i ser referents en prevenció i detecció de les dificultats específiques.

El nostre projecte es basa en observar la casuística individual de cada centre i realitzar un pla d’intervenció i formació continuada de forma adaptada, actualitzada i vivencial.

D’aquesta manera podem detectar i estimular a cada infant aquells aspectes que li siguin necessaris per iniciar l’aprenentatge lectoescriptor i comunicatiu amb una base més sòlida.

Cada curs consta tant de la formació al professorat, com de l’adaptació dels recursos en base al seu projecte educatiu i context, assessorament continuat al llarg de la implementació, acompanyament individualitzat i valoració de l’impacte generat.

El projecte es dirigeix principalment a l’etapa infantil (de 3 a 6 anys) amb continuïtat a l’etapa inicial de primària.

A part, també disposem de diverses propostes d’assessorament i formació per a escoles que ens ajudin a treballar plegats per tal de fomentar el desenvolupament de casa infant.

PER A MÉS INFORMACIÓ NO DUBTEU EN CONSULTAR-NOS!

TALLERS PER A MESTRES

Considerem al professorat com la eina i base essencial del sistema educatiu. És qui, a part d’ensenyar, acompanya en el creixement personal i maduratiu dels nostres fills, essent un referent per a ells i per a les famílies.

El nostre objectiu és ajudar i complementar la formació d’aquells aspectes que es requereixin, tant a nivell de detecció de dificultats com a nivell d’adaptació metodològica enfocada a infants amb dificultats d’aprenentatge i/o comunicació.

Els tallers que actualment tenim en actiu per a centres escolars són:

Tots els nostres tallers busquen complementar i actualitzar la formació prèvia del professorat, resoldre dubtes, i acompanyar-los al llarg de la implementació dels nous aprenentatges de forma individualitzada, donant espai, temps i solució a cada dubte que sorgeixi.

TALLERS I CASAL D’ESTIU

Aquest estiu, del 26 de juny al 13 de juliol, continuem aprenent amb els tallers i casal d’estiu del Centre Guixà!

Aprofitem les vacances d’estiu per seguir treballant de forma lúdica i grupal:

· Habilitats prelectores

· Estimulació del llenguatge

· Lectoescriptura (de 6 a 10 anys)

· Atenció i raonament

· Parla i miofuncional (articulació i deglució)

Vine i informa’t! 

AJUDES EDUCATIVES GUIXÀ

Al centre Guixà portem molts anys acompanyant, entre d’altres, a famílies que acudeixen a nosaltres per dificultats específiques en l’aprenentatge de la lectoescriptura. Habitualment, aquest tipus de tractaments són de llarga durada i requereixen acompanyament al llarg de la vida escolar de l’infant.

Un dels nostres pilars principals com a centre és la implicació en l’acompanyament i recolzament a alumnes i famílies, buscant ser un espai de confiança i escolta. Per aquesta raó, des de fa un temps, al veure que la dislèxia, disortografia i disgrafia quedaven excloses de les beques MEC i que algunes famílies tenien dificultats per a poder-se permetre el tractament, ens voltava pel cap com poder aportar el nostre granet de sorra.

Finalment, vàrem pensar en la creació de les Ajudes educatives Guixà. El centre Guixà, des d’aquest curs 2022-23, disposarà de 3 places de tarifació reduïda per a aquelles famílies que ho sol·licitin i compleixin els requisits establerts. Aquestes places doten d’un descompte del 50% en el preu normal de sessió durant tot el curs escolar, anant a càrrec del centre l’altre 50%.

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ NO DUBTIS EN CONSULTAR-NOS!

Centre Guixà

Horari: de dilluns a divendres
(hores convingudes)

centreguixa@gmail.com
Telèfon: 93 284 79 73
Mòbil i Whatsapp: 640 24 62 77

A vegades no us podem atendre al moment  ja que estem en sessió, us demanem disculpes. Si ens deixeu un missatge us respondrem tant aviat com puguem! Moltes gràcies.

Vols contactar amb nosaltres?