Centre

EL NOSTRE CENTRE

Situats al cor del barri de Gràcia, al centre Guixà som un gabinet de logopèdia on, des de fa anys, hem lluitat per crear un espai acollidor, professional, en formació contínua i dedicat a totes i cada una de les famílies que acudiu a nosaltres.

El nostre projecte es basa en adaptar la nostra forma de treballar a cada cas, valorant de forma individualitzada i exhaustiva cada pacient per tal de poder establir unes bases i uns objectius de treball adaptats.

D’aquesta manera, i amb un equip especialitzat i multidisciplinar, podem abordar les dificultats des de l’arrel i oferir el millor tractament personalitzat en cada cas, sent didàctics i oberts per tal de poder resoldre tots els dubtes i/o inquietuds que tingueu.

EL NOSTRE PROJECTE

El centre Guixà és un gabinet, de caràcter privat, format per especialistes de les branques de la logopèdia, psicologia, educació especial i fisioteràpia.

Ens centrem en la valoració, diagnòstic i tractament dels trastorns de la comunicació i del neurodesenvolupament. Som un equip preparat per a l’atenció terapèutica, tant d’infants com d’adults, organitzat i format segons l’àmbit d’intervenció sempre mantenint uns valors propis dels que ens sentim molt orgullosos.

COM US ATENDREM?

Primer de tot realitzem una sessió inicial de valoració i assessorament per conèixer el cas, les necessitats principals i resoldre els vostres dubtes. A partir d’aquesta primera visita valorem si cal una valoració més exhaustiva per part del departament d’avaluació i diagnòstic, si podem iniciar la derivació a un dels nostres serveis (proposant-vos un esbós inicial de la proposta d’intervenció que posteriorment serà valorada pel terapeuta corresponent), si cal major informació per part d’algun servei extern (ORL, dentista, optometrista…) o si pel contrari amb un petit acompanyament i assessorament puntual ja estaria resolt.

Al llarg de tot el procés sempre disposarem d’un referent terapèutic a qui podreu consultar tots els dubtes i inquietuds.

VALORS

Tractaments adaptats i individualitzats

Cada persona és un món i cada tractament s’ha d’adaptar i personalitzar. No tots som iguals!

Implicació i acompanyament familiar

Sempre que el tractament vagi més enllà de les sessions de teràpia i s’integri en el dia a dia serà més eficient i funcional.

Espai de confiança i escolta

El vincle amb el pacient és primordial, busquem sempre un espai on us sentiu segurs, escoltats i acompanyats

Didàctic i transparent

Les nostres sessions no són un secret! Ens encanta explicar-vos el perquè del treball que realitzem i com el fem, considerem que generar un clima de confiança és vital

Coordinació amb l’escola i serveis externs

Coordinar-nos amb els diferents agents que formen part de l’entorn del pacient (EAP, CREDAC, ORL, odontòleg, maxil·lofacial…) ens ajuda a crear una imatge global i a navegar tots en la mateixa direcció

Formació continuada i innovació

Som un equip en constant formació per tal de poder innovar i millorar constantment, el nostre objectiu sempre serà donar el millor servei possible basat en l’evidència científica.

Centre Guixà

Horari: de dilluns a divendres
(hores convingudes)

centreguixa@gmail.com
Telèfon: 93 284 79 73
Mòbil i Whatsapp: 640 24 62 77

A vegades no us podem atendre al moment  ja que estem en sessió, us demanem disculpes. Si ens deixeu un missatge us respondrem tant aviat com puguem! Moltes gràcies.

Vols contactar amb nosaltres?